Royal Parking, Valet Parking op Schiphol


Klantenbeoordeling
W Haak
Beide keren zijn we geholpen door een ZEER correcte jongen en willen u daarvoor hartelijk danken. Alles is perfect verlopen en zullen zeker weer gebruik van uw dienst maken bij volgende trips. Klachten worden altijd doorgegeven, echter als alles uitstekend is wordt dit vaak vergeten te melden. Fijn dat er nog zulk personeel te vinden is!
Gert Jan
Ik had eerst mijn bedenkingen vooraf maar uiteindelijk toch jullie parkeerdienst op Schiphol geprobeerd en kan mijn ervaring in 1 woord omschrijven: UITSTEKEND!
H Takken
Ik wil jullie nog even bedanken voor jullie klantvriendelijkheid en snelle reactie na mijn telefonische oproep. Na 12 uur op mijn vlucht gewacht te hebben die uiteindelijk was geannuleerd was het fijn dat jullie zo snel konden reageren. Heb voor het eerst gebruik gemaakt van jullie service en is me zeer goed bevallen. Tot de volgende keer.
Jos Spriel
Het is niet niks om een van je waardevolste bezittingen zomaar af te geven aan een ander. Vertrouwen is dan heel belangrijk. Royal Parking heeft ons dat absoluut gegeven! En dat vooral door de keurige en correcte wijze waarop we geholpen zijn!! Een grote aanrader dus.
Yvonne Lodder
Ik wou nog even melden dat ik zeer tevreden ben over de wasbeurt die mijn auto heeft gekregen. Nog nooit had ik mijn auto zo zien glimmen. Spic & Span.
Mark uit Deventer
Wat een luxe! Ik voelde me koning te rijk. Royal Parking is inderdaad de perfecte benaming voor jullie dienst. de groeten uit Deventer.
Jhon
Bij deze wil ik jullie medewerker nogmaals bedanken. Hij had goed opgemerkt dat ik mijn telefoon was vergeten en heeft mij opgezocht bij de incheckbalie om mijn telefoon te overhandigen. Dit heeft mij een hoop ellende bespaard. Zonder mijn telefoon op zakenreis was een drama geweest. Heel erg bedankt!
Inge Peters
Op aanraden van een kennis toch maar jullie dienst geprobeerd en na mijn ervaring kan ik wel mededelen dat jullie er een vaste klant bij hebben.
I Barlow
Prima service, is me goed bevallen een echte aanrader!
Piet Bergen
Kom ik samen met mijn vrouw en 2 kinderen midden in een ijskoude nacht terug van vakantie, staat mijn voorverwarmde auto al klaar op ons te wachten. Daarnaast zitten mijn koffers in 2 tellen in de auto met behulp van jullie personeel en ik was zo weer thuis. HEERLIJK gevoel is dat. P3 is voor mij verleden tijd! Bedankt heren.

Stuur uw ervaring met Royal Parking naar ons toe:

Reservering Plaatsen
AANKOMST VERTREKHAL
RETOUR SCHIPHOL

Liever telefonisch reserveren?
023 75 20 696